Vieslekcijas par koka izmantošanu interjera dizainā

07.02.2008

Šī gada 19. februārī Latvijas Mākslas akadēmijā, Rīgā, Kalpaka bulvārī 13, 10. telpā no plkst. 10:00 norisināsies vieslekcijas par jaunākajām tendencēm interjera dizainā Zviedrijā. Lektori – praktizējoši zviedru arhitektūras un interjera dizaina speciālisti Andreas Martin Löf un Pye Aurell Ehrström dalīsies pieredzē par kokmateriālu izmantošanu dažāda veida interjera projektos.

Vieslekcijas notiek starpvalstu sadarbības projekta „North European Wood Promotion Network” ietvaros un tās organizē biedrība ilgtspējīgas būvniecības veicināšanai „Zaļās mājas”, sadarbībā ar Dizaina informācijas centru un Latvijas Mākslas akadēmiju.

„Koku var pārliecinoši dēvēt par vienu no modernākajiem un cilvēciskākajiem interjera dizaina materiāliem. Tas ir patīkams lietošanā un tam ir augsta estētiskā vērtība. Šķiet, ka Latvijas sabiedrība arī to ir pilnībā apzinājusies un arvien biežāk dod priekšroku kokam, tas kļuvis par moderna interjera gandrīz neatņemamu sastāvdaļu,” uzsver Harijs Jordāns, biedrības „Zaļās mājas” valdes priekšsēdētājs. „Mēs kā organizācija, kam ir svarīgi sabiedrības dzīves kvalitātes jautājumi, būsim gandarīti, ja zviedru speciālistu vieslekcijas par koka izmantošanu interjera dizainā studentiem kalpos par iedvesmas avotu mūsdienīgu dizaina projektu realizēšanai Latvijā.”

Lekciju apmeklējumam dizaina nozares studenti aicināti iepriekš pieteikties, nosūtot šādu informāciju: vārds, uzvārds, mācību iestāde, nodaļa, kurss, e-pasts uz e-pasta adresi: info@zalasmajas.lv līdz 15.februārim.

Mediju pārstāvjus lekciju apmeklējumam lūdzam pieteikties, nosūtot pieteikumu: vārds, uzvārds, medijs, e-pasts uz e-pasta adresi: info@zalasmajas.lv līdz 18. februārim.

Papildu informācija – biedrība „Zaļās mājas” tālr.: 67327504

Lekciju programma [Word]

Foto: Katarina Västra Skola, Andreas Martin Löf

Informāciju sagatavoja:
Ieva Krūmiņa,
Biedrības “Zaļās mājas”
sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja
Tālr. 67327504, 29656429
ieva.krumina@zalasmajas.lv

  Share on: